AMI – Te-astept diseara (Live Session)

AMI continua ULive Session cu o varianta fresh pentru hitul „Te astept diseara”, lansat fix in urma cu 1 an.

Piesa, compusa de catre Adi Colceru, a adunat pana in prezent 36 de milioane de vizualizari, iar titlul ei a devenit o expresie celebra. Mai mult, „Te astept diseara” a intrat in top 3 videoclipuri de pe canalul MediaPro Music si a avut cea mai rapida ascensiune dintre release-urile casei de discuri.

Live-ul piesei „Te astept diseara” a fost filmat alaturi de band-ul artistei, in mansarda locatiei Simbio Bucuresti, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).
loading...
Cel mai de anvergura proiect live din Romania, ULive Session, a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana, luni, miercuri si vineri, continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, AMI, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia; peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro