Cel mai nou clip Guess Who a ajuns pe primul loc Trending

Guess Who a lansat marti seara videoclipul single-ului „Cupidon” (feat. Irina Rimes), iar reactiile au fost pe masura asteptarilor.

Dupa aproximativ 8 luni in care echipa FrameBreed Studio a lucrat la noul videoclip Guess Who, marti seara materialul a fost lansat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, iar la doar cateva ore si-a facut aparitia in topul trending YouTube Romania, urmand ca in mai putin de doua zile sa ocupe prima pozitie pe celebra platforma.

Colaborarea cu Irina Rimes a fost lansata odata cu cel de-al treilea material solo Guess Who, album pe care il puteti asculta online sau descarca de pe www.unanonimcelebru.ro. In aceleasi timp, „Cupidon” a fost una dintre cele mai difuzate piese romanesti pe radiourile din tara in aceasta vara si se apropie de 10.000.000 de vizualizari pe YouTube.
loading...
In aceasta toamna, Guess Who va incepe turneul „Un Anonim Celebru” si va ajunge in cele mai importante orase din tara impreuna cu band-ul sau. Toate informatiile cu privire la turneu vor fi gasite incepand de saptamana viitoare pe pagina de Facebook a artistului.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro