Gina Pistol a dat cartile pe fata! Ce spune despre relatia cu Smiley

Toata lumea este curioasa sa afle detalii despre povestea de dragoste pe care o traiesc Gina Pistol si Smiley. Desi au fost destul de secretosi pana acum, superba blonda a raspuns curiozitatilor despre relatia lor.

Gina Pistol si Smiley se iubesc de aproximativ 4 luni, dar niciunul nu a dorit sa vorbeasca public despre relatie. Cu toate acestea, oriunde se duc, lumea ii intreaba doar de asta.

Gina a facut, cat de cat, lumina in ceea ce priveste acest subiect, precizand ca vrea sa se bucure de povestea frumoasa de dragoste pe care o traieste, fara sa fie nevoita sa dea explicatii nimanui.
loading...
„Sunt un om normal, nu fac nimic gresit. Sunt o femeie care isi traieste viata asa cum simte ea. Sunt foarte impacata cu deciziile si alegerile pe care le iau. Ceea ce fac eu nu este nimic gresit. Nu sunt o femeie casatorita care isi insala barbatul, nu sunt o femeie care este intr-o relatie si isi insala partenerul, nu sunt amanta cuiva. Pur si simplu sunt o femeie care traieste ceva frumos si vreau sa ma bucur de asta. Ce? Fac ceva gresit ca sunt un om care e liber sa isi traiasca viata asa cum simte?”, a marturisit Gina Pistol, pentru revista Viva.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro