Glance si-a uimit invitatii in cadrul lansarii noului single

Vineri, 22 septembrie, in club Yacht din Bucuresti, a avut loc lansarea oficiala a single-ului „Fara tine” interpretat de Glance, solist cunoscut pentru hiturile In bucati, Cinema, Ecou, Trumpet lights si Sexy girl.

Evenimentul a adunat artisti, producatori, regizori si impresari de top, dar si reprezentanti mass-media: Lora, Roxana (Heaven), Dya, Yssa, Adora, Denisa Trofin, Vibe Drops, Alex Pelin, Razvan Matache, John Kastha, Claudiu Stan si Andy Platon. Lansarea a culminat cu un super concert live sustinut de Glance, in care acesta a incins atmosfera cu cele mai cunoscute hituri ale sale.

Inainte de inceperea concertului, Glance i-a uimit pe toti cei prezenti, vorbind pentru prima data si despre planurile personale pe care le are alaturi de Adina de la Heaven, despre copii si despre viata de familie pe care si-o doreste.
loading...
„Sunt onorat ca am avut alaturi oameni dragi mie, atat din lumea artistica, cat si din presa. A fost o seara pe care nu o voi uita prea curand. M-am bucurat cand toata lumea din club a cantat alaturi de mine. Lucrez deja la urmatorul single si sper sa il pot lansa pana la sfarsitul anului si sa ajunga la inimile voastre, cum a ajuns si piesa „Fara tine””, a declarat Glance.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro