Irina Rimes a fost descoperita de Raluka!

Raluka este cu siguranta una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicala datorita hiturilor lansate, dar si pentru ca este un adevarat „talent hunter”. Artista este cea care a descoperit-o pe Irina Rimes si in acelasi timp, tot ea este cea care se ocupa indeaproape de proiect.

„Talentul Irinei l-am descoperit in timpul unei sesiuni la studio. In momentul in care am auzit-o cantand si cand am vazut cat de frumos scrie, am fost sigura ca Irina merita sa isi continue visul si ca trebuie ajutata in aceasta directie.” declara Raluka.

Pe langa cariera muzicala de succes pe care o are, Raluka este asociat la primul label boutiqe din Romania, Quantum Music unde este implicata activ in tot ceea ce tine de partea de management artistic. Primul artist lansat exclusiv de Quantum Music a pus industria pe jar, astfel ca Irina Rimes, in nici un an de la lansarea pe piata muzicala romaneasca a devenit artistul momentului, fiind singura cantareata de la noi din tara cu trei piese in trending.

Raluka: ” Pe partea profesionala, ma concentrez foarte mult pe dezvoltarea Quantum Music, primul label boutique din Romania. Aici, cautam sa gasim noi talente pe care ulterior sa le lansam pe piata muzicala din Romania. Irina Rimes este primul proiect lansat integral de Quantum Music. Nu este un proiect usor, am pornit practic de la 0,dar impreuna am reusit sa crestem, familia Quantum s-a marit, iar in scurt timp urmeaza sa lansam si alti artisti talentati, de care suntem mandri.”

loading...
Irina Rimes este, cu siguranta, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania. Primul ei single, Visele a lansat-o in industria muzicala, dar i-a si adus titlul pentru debutul anului trecut si a ajuns rapid in topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicala romaneasca a fost cucerita de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, asa ca, pe langa succesul pe care l-a inregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei.

Irina Rimes a ales sa vina in Bucuresti pentru a-si urmari visul de a face muzica. Si a reusit. Artista compune atat pentru ea, cat si pentru alti artisti cunoscuti. Numele ei se regaseste in spatele unor hituri cunoscute precum „Cum ar Fi”- INNA, „Ieri Erai”- Raluka, „Dor de Tine”– Antonia, „Poarta-ma” – Alina Eremia sau „Sunt Puternica” – Andra.

Relatia celor doua artiste a evoluat intr-un timp foarte scurt reusind ca de la colege de studio sa devina cele mai bune prietene. Irina si Raluka petrec foarte mult timp impreuna, atat in studio cat si in afara acestuia. Cele doua nu au devenit doar cele mai bune prietene, ci sunt si confidente, astfel ca relatia lor se aseamana tot mai mult cu relatia unori surori.

"Ne-am apropiat foarte tare lucrand, am devenit prietene foarte bune intr-un timp relativ scurt, fara sa ne dam seama. Suntem prietene bune, ne sfatuim si ne ajutam reciproc." Declara Raluka


"Raluka este prietena mea...este ca o sora pentru mine. Sunt foarte mandra ca lucram impreuna si ca facem parte din aceasi familie, Quantum Music. O iubesc!" a concluzionat Irina Rimes.

In 2017 Irina Rimes bifeaza o noua premiera: va lansa primul ei album solo. "Despre el" va contine 10 piese, scrise de ea si inspirate din trairile ei.  Printre acestea se numara trilogia #IubiriSecrete, "Bolnavi amandoi", "Bandana", dar si ultimul ei single, "Ce s-a intamplat cu noi".

Mai mult de atat, artista a semnat un contract cu Universal Music France si a lansat varianta tradusa in franceza a piesei „Visele” – „Vivons les”. Faimoasa casa de discuri urmeaza sa lanseze doua albume cu Irina Rimes, ce vor fi disponibile pe toate teritoriile francofone. Reprezentantii din Franta au fost impresionati de abilitatile vocale ale artistei, dar si de genul muzical abordat de ea.
Un multitalent deosebit, o voce calda, cu un sound aparte, plina de emotie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Raluka este cunoscuta de catre publicul larg datorita carierei muzicale. O stim dupa timbrul ei special si dupa numeroasele hit-uri pe care am dansat sau pe care le-am fredonat. Dupa ce piesele lansate in colaborare cu Dj Sava, "Aroma", "Aer", "Love you" sau "I like the trumpet" au facut furori in Romania si au ajuns cunoscute chiar si pe plan international, toata lumea s-a intrebat cine era fata care ne-a cucereit cu vocea ei de la primele note.

Partener Quantum Music, Raluka anunta ca in aceasta toamna pregateste impreuna cu echipa ei lansarea Anei Baniciu, dar si a lui Andi Banica, unul dintre cei mai profilici compozitori romani.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro