Irina Rimes un nou record!

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si premiata pentru cel mai bun debut in 2016 a ajuns la o performata unica.

Irina este prima artista in momentul de fata din Romania care are trei piese ce apar in tendintele Youtube in acelasi timp. Este vorba despre „Cupidon” lansata in colaborare cu Guess Who, „Stai langa mine”, o piesa lansata impreuna cu trupa Vunk si „My Favourite Man”, cel mai recent single al artistei.

Cu o asemenea performanta se poate spune ca Irina Rimes, artista care ne-a cucerit cu single-ul „Visele”, trilogia muzicala „Iubiri Secrete” si „Ce s-a intamplat cu noi”, va domina topurile muzicale.

Lansat sapatamana trecuta, hit-ul „My Favourite Man” al carui videoclip este filmat in Barcelona a strans in doar cateva zile sute de mii de vizualizari si a ajuns viral in mediul online.

loading...
In plus, artista s-a remarcat si pe plan international dupa ce a semnat un contract cu Universal Music Franta si a lansat piesa „Vivons Les”, interpretarea in limba franceza a single-ului „Visele”. Pe viitor, Irina pregateste doua albume ce vor fi lansate pe teritoriile francofone.

De asemenea, Irina Rimes s-a facut remarcata sip e continentul asiatic, mai exact in Kazahstan, acolo unde a fost premiata la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alaturi de Dj Sava pentru piesa „I Loved You”.

Un multitalent deosebit, o voce calda, cu un sound aparte, plina de emotie, ce trece dincolo de ecranul televizorului sau de boxa radioului, Irina Rimes este un artist din portofoliul Quantum Music.

Quantum Music, casa de discuri cu care si-a inceput Irina Rimes cariera muzicala, este primul label boutique din Romania, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro