Irina Rimes va canta la unul dintre cele mai mari evenimente din Bucuresti

Irina Rimes este, cu siguranta, una dintre cele mai inedite artiste din noul val muzical din Romania. Primul ei single, „Visele” a lansat-o in industria muzicala, dar i-a si adus titlul pentru debutul anului in 2016 si a ajuns rapid in topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Anul acesta, artista Quantum Music, isi va surprinde fanii cu un concert la unul dintre cele mai asteptate evenimente, si anume Zilele Bucurestiului.

Artista care a marchat o premiera in industria muzicala, aceea de a avea trei piese in acelasi timp in top 50 Trending pe Youtube Romania, va deschide seara concertelor din Piata Constitutiei, pe 17.09, la ora 18:00.

„Este o onoare sa particip la un eveniment dedicat orasului care m-a primit si pe care il pot numi acum, acasa. Cu atat mai mult, ma bucur sa urc pe aceeasi scena cu nume mari din muzica, pe care le admir. Va astept cu drag sa cantam impreuna si sa ne bucuram de Zilele Bucurestiului.”, a spus Irina Rimes.

Astfel, Irina Rimes marcheaza o alta premiera in cariera sa. Dupa semnarea contractului cu Universal Music Franta, in urma caruia a lansat piesa „Vivons Les” si castigarea premiului din Kazahstan, alaturi de Dj Sava pentru piesa „I Loved Yoy”, una dintre cele mai difuzate pe radiourile si televiziunile de acolo, Irina este prima artista din Romania care atinge performanta de a avea trei piese care au devenit virale pe internet. Este vorba despre „My Favourite Man”, cel mai recent single, „Cupidon” lansata in colaborare cu Guess Who, „Stai langa mine”, o colaborare cu trupa Vunk.

loading...
Lansat sapatamana trecuta, hit-ul „My Favourite Man” al carui videoclip a fost filmat in Barcelona este unul dintre cele mai apreciate si share-uite videoclipuri in mediul online.

Industria muzicala romaneasca a fost cucerita Irina Rimes, iar artiste renumite, precum INNA, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia canta piese semnate de ea.

Irina Rimes este absolventa de Conservator, iar publicul din Republica Moldova a cunoscut-o odata cu emisiunea „Fabrica de staruri”. Participarea la concurs i-a deschis orizonturile si astfel a ajuns sa colaboreze cu producatori muzicali din Romania. Succesul a venit imediat dupa ce Irina a intrat in portofoliul Quantum Music, lansand la scurt timp single-ul „Visele”, dar si prima trilogie din industria muzicala romaneasca, „Iubiri secrete”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro