Loredana anunta ADOR – un concert manifest la Sala Palatului

Pe 10 noiembrie Loredana va sustine un nou mega show la Sala Palatului, alaturi de trupa Agurida si invitati speciali – Ador, o productie manifest in care sunt prezentate o parte importanta din lucrurile si intamplarile din viata Loredanei, intamplari care au transformat-o in femeia de astazi.

„Loredana – Ador” este un show despre evolutie si despre a darui; spectacolul este construit astfel incat artista nu-si va centra mesajul pe propria persoana, ci pe a le darui spectatorilor emotiile experientelor pe care le-a trait, asezate intr-un context (decoruri, costume) care ii va transporta direct in lumea sa.

Loredana – Ador este un manifest despre a avea curaj sa mergi pe drumul tau si a-ti urma visurile, a-ti fixa idealuri inalte si a ajuta la schimbarea mentalitatilor.

„Ador este despre iubire, despre emotia de dincolo de iubire, este despre a darui si a-ti dori sa lasi urme frumoase in sufletul celor din jurul tau. Asteptati-va la o intalnire cu oamenii care inseamna mult pentru mine, la ritmuri nebune dar si profunde, la experiente care ne vor purta pe toti in magie, si pe voi spectatorii dar si pe noi, cei de pe scena”, marturiseste Loredana.

loading...
Pre-productia spectacolului a inceput deja, iar producatorii spun ca va fi din nou un show care va aduce in fata spectatorilor tehnologia de ultima ora ca un instrument pentru a transmite emotiile cat mai puternic.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, la Statia de Metrou Unirii 1, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.salapalatului.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.eventim.ro.

Concertul Loredana – Ador va avea loc pe 10 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro