Noul jingle al emisiunii Vorbeste Lumea poarta semnatura ADDEI

ADDA, artista care ne-a cucerit de la primul single, „Iti arat ca pot” si care ne-a facut sa iubim baladele marcheaza un nou succes pe plan profesional, insa putin diferit de cele cu care ne-a obisnuit pana acum.

Cel mai recent proiect iesit din studioul artistei, Baladda Records este noul jingle al emisiunii Vorbeste Lumea si se va auzi pe micile ecrane in fiecare zi de luni pana vineri.

„A fost o provocare pentru ca nu am mai facut jingle-uri pana acum, dar incerc de fiecare data sa imi depasesc limitele si sa Arat ca pot.”, a spus ADDA.

Si, asa cum spune primul ei single, „Iti arat ca pot”, ADDA reuseste de fiecare data sa isi surprinda fanii. In urma cu doar trei luni, artista a stabilit un record pentru industria muzicala si a realizat proiectul „O piesa in 12 ore” / #MareaMea. In tot acest timp artista a stat live pe Facebook, iar fanii au putut urmari intregul proces.

loading...
Se poate spune ca ADDA este adepta recordurilor inca de la inceputul carierei sale pe piata muzicala din Romania, atunci cand sigle-ul „Iti arat ca pot” a ajuns in playlist-urile radiourilor la doar o zi dupa lansare.

ADDA a lansat recent single-ul „De Dorul Tau”, care a strans peste 7 milioane de vizualizari pe Youtube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro