RALUCA PASTRAMA a intors toate privirile la un eveniment!

Pepe si Raluca formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri din showbizul autohton. Desi au mai au existat neintelegeri, ceea ce este si normal in orice relatie, cei doi au reusit sa le rezolve si se bucura din plin de cele doua fetite pe care le au impreuna.

Cei doi au fost prezenti la botezul nepotelului lor, fiul lui Miguel, fratele lui Pepe, iar Raluca a facut furori cu tinuta sa, care a atras toate privirile cu decolteul sau extrem de sexy.

Desi are doua nasteri la activ, vedeta arata foarte bine si se mandreste cu silueta ei, de care are mare grija prin sport si alimentatie sanatoasa. „Viata mea”, a scris Bombo la fotografie.
loading...
Pentru ca este foarte prins cu proiectele sale muzicale si de televiziune, Pepe nu se va putea implica in mod direct in conducerea gradinitei. “Raluca se va ocupa in totalitate de aceasta afacere, eu doar o voi sustine, din toate punctele de vedere. Si cred ca gradinita aceasta este cea mai buna afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, ma bucur foarte mult ca deja foarte multi colegi artisti si-au exprimat dorinta sa-si inscrie copiii la gradinita noastra”, mai artistul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro