Ruby, la un pas sa fie arestata in Italia

Ruby, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, a lansat recent un nou videoclip, „Adevar sau minciuna”, care a ajuns rapid la inimile fanilor artistei.

Clipul a fost filmat la sfarsitul lunii mai in Taormina (Italia), in perioada in care s-a desfasurat summit-ul G7, iar din aceasta cauza cantareata si echipa ei au avut parte de multe peripetii. Filmarile pentru „Adevar sau minciuna” au durat doua zile si au fost date peste cap de fapul ca toti liderii mondiali urmau sa ajunga in Sicilia, acesta fiind primul summit G7 la care a participat Donald Trump.

Deoarece multe strazi erau blocate si traficul redirectionat, Ruby si echipa de filmare s-au ratacit si au ajuns cu greu pe Isola Bella, unde aveau de filmat cadrul final al videoclipului. „Actorul care apare in clip a venit cu masina lui, iar noi am inchiriat doua masini. In una eram eu si cei de la Cat Music, iar in cealalta erau Roman Burlaca si restul echipei de filmare. Din cauza faptului ca traficul era blocat, ne-am ratacit si ne-am regasit cu greu in drumul nostru spre Isola Bella”, a spus Ruby.
loading...
Artista a adaugat ca cea mai mare sperietura a tras-o dupa ce a reusit sa ajunga pe Isola Bella si a inceput filmarea, deoarece a fost la un pas sa fie arestata: „Exista o scena in clip in care actorul care apare alaturi de mine este aruncat in apa. Insa, in acel loc unde am filmat, apa avea cel mult 50 de centimetri adancime si era interzis saritul in apa. O persoana ne-a vazut si a chemat politia, iar din aceasta cauza a trebuit sa negociem cu oamenii legii timp de aproximativ o ora sa nu ne aresteze”.

Dupa ce a incheiat filmarile, Ruby a avut parte si de o surpriza din partea echipei care se afla cu ea in Italia. Acestia au organizat o sesiune de scuba diving, fiind prima oara cand artista a facut scufundari.

„Nu ma asteptam sa fac in Italia scuba diving pentru prima data. Totul s-a intamplat foarte repede, imediat dupa filmari. Primele ganduri dupa ce am terminat sesiunea de scufundari au venit ca o avalansa: Mai vreau! A trecut deja timpul? Cum?. A fost mult mai usor si mai placut decat imi imaginam eu. Abia astept sa repet experienta”, a incheiat artista.

Ruby nu a filmat in Italia doar videoclipul „Adevar sau minciuna”, ci si clipul piesei „Soare patrat”, care a fost lansat in urma cu trei luni si a depasit 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro