Smiley & Guess Who – Ce ma fac cu tine de azi? (single nou si videoclip)

Smiley lanseaza impreuna cu Guess Who “Ce ma fac cu tine de azi?”, a saptea piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

“„Ce ma fac cu tine de azi?” vorbeste despre relatii aparent distruse, dar de fapt neincheiate. Imi imaginez cat de frumos ar fi sa reusim sa reglam cu oamenii de langa noi tot ce nu am apucat sa spunem sau sa facem. Pana la urma asta e lucrul cu adevarat important in viata. Calitatea vietii noastre este data de calitatea relatiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru”, explica Smiley mesajul piesei.

Videoclipul, filmat la marginea Bucurestiului, transpune o poveste inedita, in tonuri de alb si negru. „ Am materializat ideea ca omul isi cara mereu grijile in spate. Smiley este surprins intr-un conflict interior, iar Guess Who in conflict cu persoana iubita”, declara regizorul Ionut Trandafir.

Smiley si Guess Who si-au dorit aceasta colaborare de mai bine de cinci ani, iar acum au gasit si piesa potrivita. „Ma bucur ca s-a intamplat in sfarsit sa colaboram, avand in vedere ca noi planuiam de ceva vreme sa facem o piesa impreuna. Am asteptat sa vina natural pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura. Sper sa va placa!” marturiseste acesta.

loading...
Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmata de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 45 de milioane pana in prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea” au completat lista de piese lansate in primele sase luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro