Varciu, langa bebelusa lui: „Nu pot explica in cuvinte sentimentul”

Prezentatorul de la Antena 1 este topit dupa micuta care a venit pe lume marti, 26 septembrie. Iubita lui, Anda Calin, l-a facut tata pentru a doua oara.

Liviu Varciu (36 de ani) a inceput saptamana cu cea mai frumoasa veste posibila! Iubita lui, Anda Calin (27 de ani), a adus pe lume o minunatie de fetita.

Daca bruneta experimenteaza pentru prima data rolul de parinte, prezentatorul de la Antena 1 este deja obisnuit cu acest statut, avand o fetita de 15 ani, dintr-o relatie anterioara, pe Carmina Maria. “Liviu si Anda sunt foarte bine acum, sunt doi oameni impliniti. Nasterea a decurs bine, fara probleme”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului. Iata ca, de cand bebelusa a venit pe lume, Liviu nu se ma da dus de la maternitate, iar deunazi, pe Facebook, ne-a aratat si o fotografie emotionanta.

Artistul s-a pozat tinandu-si fetita de manuta, iar in dreptul imaginii a scris si un mesaj emotionant: „Nu pot explica in cuvinte sentimentul”, semn ca este cu adevarat coplesit. Peste 35.000 de aprecieri a primit fotografia, iar fanii l-au felicitat si i-au urat numai lucruri frumoase. „Viata ta a reintrat pe un fagas normal, asta inseamna ca iubesti din nou si ca esti iubit, rodul iubirii voastre va umple sufletele si viata. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!”, scrie o admiratoare pe Facebook.
loading...
sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro