Carla’s Dreams – 5 milioane de vizualizari pentru “Beretta”

Carla’s Dreams a lansat de curand single-ul „Beretta” cu videoclip oficial.

Piesa a ajuns la peste 5 milioane de vizualizari in mai putin de doua saptamani de la lansare.

Piesa a fost compusa si produsa de Carla’s Dreams (muzica, text, productie) si Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Pana la sange”.

Povestea din videoclip poate fi interpretata fie ca o discutie cu sinele despre lipsa de moralitate intr-un cuplu sau ca o constientizare a futilitatii cautarii hedoniste (Eros) si ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos).

Carla’s Dreams va sustine doua concerte la Hard Rock Cafe pe 1 si 2 noiembrie, show in care se vor putea auzi toate hiturile lor, dar si „Beretta” live in premiera.

loading...
Bilete inca mai pot fi achizitionate de pe iabilet.ro

De asemenea, a lansat si trei modele de tricou inspirate de piesa „Beretta” care sunt disponibile pe site-ul globalrecords.com

Anul acesta, Carla’s Dreams a sustinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat de artisti.

De curand, Carla’s Dreams au castigat patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” si Summer Hit „Pana la sange”.

„Antiexemplu” si „Pana la sange” au dominat topurile radio si TV, pe locul 1 pentru multe saptamani si cu cate 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. In primul sezon, a castigat impreuna cu concurenta sa Olga Verbitchi.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro