Ce s-a intamplat la prima petrecere a fetitei Gabrielei Cristea!

In urma cu cateva zile, fiica Gabrielei Cristea a implinit o luna de viata, motiv pentru sotii Clonda de a organiza o mica petrecere intre prieteni.

De mai bine de o luna, Gabriela Cristea este cea mai fericita si implinita femeie din lume! Venirea pe lume a micutei Victoria i-a schimbat viata si, in acest moment, nimic mai conteaza pentru vedeta decat bebelusa ei!

Tocmai de aceea, in weekend-ul trecut, atunci cand fetita a implinit o luna, Gabi si sotul sau, Tavi, au tinut neaparat sa marcheze momentul! La vila lor din Corbeanca, cei doi si-au invitat prietenii apropiati, printre care si cuplul Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, dar si parintii “adoptivi” Paula si Gelu Craciunescu, la o petrecere restransa!
loading...
“Sambata, am fost la Gabriela si la Tavi pentru a o serba pe micuta Victoria! Momentul a fost unul special pentru toti! Am sadit si o magnolie in curte, sa fie ca un simbol pentru fetita, sa creasca odata cu ea! Am stat cateva ore si ne-am simtit foarte bine”, a spus Paula Craciunescu.

Desi are doar o luna, Victoria a avut parte de o multime de cadouri! Cristina si Madalin Ionescu i-au adus niste body-uri speciale, alti prieteni au venit cu o hainuta de fas cu puf, iar parintii fetitei s-au intrecut in daruri, de la carucior pana la un landou special si jucarii pentru bebelusi!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro