A convins-o Ion Tiriac! Decizie de ultima ora a tenismenei!

A ratat de doua ori, dar a treia oara i-a iesit! Simona Halep e numarul 1 mondial WTA! Performanta a reusit-o la finalul saptamanii trecute, la turneul de la Beijing, dupa o revansa in semifinale cu Jelena Ostapenko, nimeni alta decat jucatoarea care-i furase visul cu patru luni in urma, la Roland Garros. Dar viata Simonei nu se rezuma doar la tenis. Un sport care a facut-o celebra, dupa ce a platit tribut copilaria, dar si bogata. Aproximativ 15 de milioane de euro a strans sportiva, dar nu a bagat banii la saltea. Face investitii. Una dintre ele, mai nou, este o echipa feminina de… hochei pe gheata.

La finele anului trecut, Ion Tiriac, fost tenismen si om de afaceri, construia un patinoar la Otopeni, destinat juniorilor. Au avut loc selectii si s-au format doua grupe de copii. Dar pretentiile sunt mai mari, astfel ca, in aceasta luna, inca doua sau trei grupe se vor antrena acolo. Una dintre echipe va purta numele Simonei Halep si va fi sponsorizata chiar de actualul lider mondial.

Simona Halep a decis sa sustina o echipa de juniori de hochei exclusiv pentru fete. Desi putina lume stie asta, Romania detine un loc important si in sportul cu patine si crosa. Reputata tenismena urmareste sa revitalizeze aceasta disciplina olimpica in tara noastra invitand cat mai multi copii la selectia care va avea loc pe 14 octombrie, la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena.
loading...
„Faptul ca domnul Tiriac a construit un patinoar acoperit la cele mai inalte standarde m-a determinat sa ma alatur acestui proiect prin care toti copiii incepand cu varsta de trei ani au acces gratuit la cursurile de initiere in patinaj. Pe cei mai talentati dintre ei am decis sa-i sprijin, prin infiintarea unei echipe feminine de juniori care imi va purta numele. Aceasta echipa se va alatura celorlalte echipe de baieti sustinute de ceilalti parteneri ai patinoarului. Pe toti copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani ii astept sambata, 14 octombrie, la patinoar, incepand cu ora 10:00”, ne-a declarat Simona Halep.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani sunt invitati la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena (Str. Drumul Garii Odai, Otopeni, vizavi de Aeroportul Henri Coanda) incepand cu ora 10:00, iar cei din grupa 6-7 ani de la ora 13:00.

Actiunea demarata de Patinoarul Tiriac-Telekom Arena se va finaliza cu incadrarea celor mai buni jucatori in cele trei echipe de juniori profesionisti de hochei sustinute de Simona Halep, bineinteles, dar si de companiile Allianz-Tiriac si Skoda.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro