Doru Todorut – Trei Sfertul Meu (single nou si videoclip)

Doru Todorut aduce pe piata muzicala un proiect muzical nou, realizat impreuna cu Global Records. „Trei sfertul meu”, piesa pe care artistul o lanseaza astazi, reprezinta primul pas in noua directie muzicala si primul single din cariera solo alaturi de Global Records.

„A venit momentul sa ma exprim altfel, sa las anumite sabloane sa cada, sa creez stari cu mai multa complexitate”, precizeaza Doru. „Lucrez si la un album nou, sunt la inceputul carierei mele de compozitor. La fel, abia astept sa cant piesele noi pe scena. E o nebunie atat de frumoasa… Dar am si emotii. Sper sa imi fiti aproape!”, adauga artistul.

Noul single, „Trei sfertul meu” a pornit in viziunea lui de la o metafora. „Cand primesti mai multa dragoste decat poate incapea in tine, te transformi intr-un „tu” mai mare, mai iubitor, in upgrade-ul tau. Asta este frumusetea dragostei. Si atunci realizezi ca celalalt este mai mult decat esti tu, este mai mult decat o jumatate. Poate chiar trei sfertul tau”, spune Doru.
loading...
Artistul a filmat si videoclip pentru noua piesa, in care interpreteaza un agent aflat in misiune, care „cade in capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecintele ce le presupune aceasta. Am filmat intens, in trei locatii interioare si afara, de la pranz pana in zorii zilei. Am avut parte si de gardieni intrigati care ne-au identificat cu niste raufacatori. Distractie maxima si pentru mine si pentru echipa, careia ii multumesc, atat celor de la Global Records, cat si regizorului Bogdan Paun si D.O.P.-ului Alex Muresan”, isi aminteste cantaretul.

Impreuna, ei au optat pentru o versiune de imagine alb–negru, pentru ca benzile desenate alb-negru cu subiectul politist au mers mana in mana, in viziunea creatorilor.

Doru Todorut este cunoscut pentru cariera si single-urile de succes, cum ar fi „Gura ta” feat Delia sau „O stea”, toate acestea fiind lansate in cadrul proiectului Deepcentral, din care Doru face parte inca din anul 2008.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro