Irina Rimes – Bolnavi Amandoi (single nou si videoclip)

Irina Rimes, artist si compozitor, lanseaza un nou videoclip de pe albumul #DespreEl. Noul single, „Bolnavi Amandoi” continua povestea albumul care este deja disponibil in format digital si urmeaza sa fie lansat in format fizic in luna Noiembrie.

Albumul „Despre el”, reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, contine zece piese, dintre care doar sase lansate, urmand ca pe celelalte patru sa le lanseze in curand. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Irina Rimes, este in turneul de promovare a noului album in tara, dupa cum urmeaza:

28 oct – Fratelli Iasi
9 nov – NOA Cluj
11 nov – Hush Pitesti
16 nov – Times Brasov
24 nov – Tequila Piatra-Neamt
25 nov – Grand Irish Botosani
9 dec – Liquid Sibiu
10 dec – Craiova

Albumul „Despre el”, o coproductie Quantum Music si Global Records, a fost lansat in Bucuresti printr-un concert-interviu, un concept unic in Romania si i-a adus in acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, oameni din industrie si artisti precum: Raluka, INNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nuca, AMI, Ana Baniciu, Andi Bancia.

loading...
Prima parte a povestii „Despre el”, o colaborare cu Killa Fonic, se numeste „Bandana” si a fost lansata saptamana trecuta.

„Este povestea mea dar si a voastra, cei care au respirat dragoste pana in adancul plamanilor. Sunt fericita ca am ajuns in acest punct al cariereri si le sunt recunoscatoare celor care mi-au fost alaturi. Visul meu este sa fac muzica pentru cei care o asculta cu sufletul.”, a spus Irina Rimes.

Cu doar o zi inainte de lansarea primului album din cariera sa, „Despre el” artista a dezvaluit in cadrul unui super eveniment filmul albumului.

Astfel, cinci piese de pe album se contureaza intr-o poveste emotionanta. Filmul albumului a fost regizat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan dupa un concept pentru care au lucrat impreuna cu Irina Rimes si cu Alex Ifimov. De tinutele Irinei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. Alaturi de Irina Rimes a jucat Ivan Claudiu Victor, un tanar model cu un portofoliu impresionant.

Irina Rimes s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu single-ul „Visele”, dupa care ne-a cucerit cu prima trilogie muzicala „Iubiri secrete”.

Artista s-a remarcat si pe plan international, semnand un contract cu Universal Music Franta in urma caruia a lansat piesa „Vivons les”, varianta in franceza a single-ului „Visele”. De curand, Irina Rimes a fost premiata in Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alaturi de Dj Sava pentru piesa „I Loved You”, si a plecat acasa cu doua premii Media Music Awards.

Irina Rimes a fost desemnata in nenumarate randuri, la toate galele de premiere ale industriei muzicale romanesti, debutul anului 2016.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro