Lora a deschis Stage Academy pentru noul sezon

Aseara, intr-un cadru festiv, Lora si colaboratorii ei au marcat deschiderea de an scolar la Stage Academy by Lora. Parinti, copii, profesori, producatori muzicali, cantareti si alti invitati din showbiz s-au adunat la scoala din Pipera sa puna la cale noi proiecte si sa asiste la concertul sustinut de 4 adolescente talentate, cursante ale Stage Academy, cunoscute publicului iubitor de talent show-uri tv.

Lora a prezentat sectiunile de canto, pian, chitara si dans ale scolii si i-a incurajat pe micii artisti sa nu se dea batuti in drumul lor catre succes. Anda Dimitriu a moderat mini-concertul sustinut de Carmen Garcia, Letitia Gheorghe, Francesca Nicolescu si Laura Rotaru, cunoscute si ele audientei de competitii de talente de la tv. Asa cum si ea a trecut prin urcusuri si coborasuri, Anda i-a incurajat pe cei mai tineri sa fie perseverenti in implinirea visului lor.

Intre invitatii care au participat la evenimentul de deschidere a anului scolar, se numara si Ami, Adda, Alina Eremia, Cristina Spatar, Raluka, Liviu Teodorescu si altii.
loading...
Nu au lipsit nici sustinatorii adolescenti, cum ar fi Olga Verbitchi sau vloggerita Iuliana Beregoi, cu care Lora pregateste o colaborare pe termen lung la scoala vocationala in care urmeaza sa organizeze periodic workshop-uri cu cursantii, impreuna cu alti colegi artisti.

Seara s-a incheiat cu imbratisari, selfie-uri si promisiunea ca Lora si familia ei de prieteni din showbiz sa-si extinda randurile si sa faca tot mai multe evenimente impreuna cu copiii talentati si creativi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro