Lora – Ramas bun (single nou si videoclip)

Lora, una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, a lansat „Ramas Bun”, o piesa de dragoste ce transmite un mesaj puternic de durere si regret in apropierea despartirii.

Versurile piesei „Ramas bun” au fost scrise de Lora impreuna cu baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), iar de productia piesei s-a ocupat echipa de la Hahaha Production.

Odata cu lansarea ultimelor doua piese , „Valul” si „Lume”, artista a decis sa transmita prin intermediul muzicii mesaje care au legatura cu societatea zilelor noastra, cu momentele grele prin care trecem si sa evidentieze influenta pe care acestea le au asupra noastra.

„Sunt indragostita iremediabil de aceasta piesa. „Ramas Bun” spune povestea femeii care simte ca sfarsitul relatiei se apropie, care se opune despartirii si decide sa mai dea o sansa iubirii. Ma regasesc in poveste si vreau sa le multumesc lui Dorian si Mihai (DOMG) ca m-au ales pe mine pentru aceasta piesa. Am colaborat impreuna pe partea de compozitie pentru a-mi putea asuma cat mai bine mesajul si sentimentele pe care vreau sa le transmit prin intermediul acestui nou single.” spune Lora.

loading...
In videoclipul piesei „Ramas bun”, Lora a ales impreuna cu Bruce o coregrafie sensibila, prin intermediul careia reuseste sa transmita sentimentele de dragoste, teama si regret. Povestea celor doi indragostiti aflati in pragul despartirii este pusa in scena de regizorul Florin Botea, cu care Lora a colaborat la ultimele videoclipuri lansate.

„Si de aceasta data, videoclipul este in regia bunului meu prieten Florin Botea. Clipul este o metafora frumoasa a momentelor de cumpana a unei relatii. Ajutati de cadrele din videoclip ne dorim sa transmitem cat mai bine starea acestei piese. Multumesc Bruce pentru ca esti superb si talentat. Multumesc Sergiu Ferat pentru ca mi l-ai adus la inregistrari pe tatal tau, un violonist extraordinar, casei mele de discuri, si tuturor celor ce fac parte din echipa mea, care ma sustin si imi dau incredere sa fac muzica in continuare.” declara Lora.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania cu milioane de vizualizari pe Youtube si hit-uri care au ajuns in topurile tuturor radiourilor. Artista a apelat la o schimbare curajoasa si a ales o directie muzicala care sa evidentieze prin metafore sentimentele si trairile prin care trecem.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro