Mihai Morar implineste 36 de ani.

Mihai Morar sarbatoreste, sambata, 14 octombrie, implinirea celor 36 de ani. Prezentatorul TV a vorbit cu nostalgie despre aceasta zi si s-a confesat prietenilor sai virtuali.

Mihai Morar a explicat de ce a ales sa nu petreaca de ziua lui de nastere, asa cum multi obisnuiesc sa o faca.

„Azi implinesc 36 ani. Cat din ziua nasterii pana la majorat, si inca pe atat. Cate 18 ani pe fiecare taler al balantei. Cei 18 ani de-acasa, din Baia Mare, au fost egalati, in mod oficial, de urmatorii 18 pe care i-am muncit in Bucuresti. Ma legitimez si azi cu buletinul de Baia Mare.
loading...
Nu mi-am schimbat domiciliul pentru ca as fi dezamagit „copilul”. Cel interior. Multi ma intreaba azi cum sau unde petrec. Voi fi sincer. Nu mai am varsta la care simt sa petrec cu oameni multi. Tot ce imi doresc e sa ma bucur de cei dragi. Si putini. Nu mai calculez fericirea sau succesul in numere, ci in momente. Traiesc anii in care e din ce in ce mai greu sa imi mai fac prieteni, dar e din ce in ce mai usor sa pierzi ce ti-e drag. Prin urmare, vreau sa imi rezerv ziua asta pentru a multumi pentru ce am, ce simt, ce cred si ce iubesc. Ziua de nastere e despre bucuria asta. Nu despre petreceri si artificii. Nu sarbatoresc anii pe care ii implinesc. Sarbatoresc implinirile pe care mi le-au adus anii. Va multumesc, Mihai Morar”, a scris el.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro