Pepe – Hai! (single nou si videoclip)

Petrecerile fierbinti prelungite pana catre dimineata pot continua linistite indiferent de ceea ce ne spune noua calendarul fiindca Pepe are o noua piesa care sa dea tonul si sa ii aduca pe toti pe ringul de dans.”Hai!” este indemnul simplu al lui Pepe pentru un inceput fabulos de toamna, un single care combina perfect pasiunea specifica din flamenco cu ritmurile nebune latino peste care s-a adaugat interpretarea de exceptie cu care ne-a obisnuit Pepe de ceva timp incoace cu fiecare piesa pe care a lansat-o.

“Hai!” vine dupa un adevarat smashing hit, “Sentimente Intense”, una dintre piesele cele mai ascultate din vara ce abia s-a incheiat si are toate sansele sa ajunga cel putin la fel de sus in preferintele tuturor mai ales ca plecand de la ideea ca echipa castigatoare nu se schimba niciodata, vorbim de aceeasi distributie pe partea de productie.

La Industria J s-a ocupat de productia executiva a piesei, Jimmy Dub si Dj Bonne semnand compozitia, versurile fiind scrise de chiar de Pepe. Videoclipul este filmat in regia lui Lucian Barbulescu. Publishingul apartine PEPE LATIN MUSIC, labelul propriu al artistului.
loading...
“Imediat dupa lansarea piesei “Sentimente Intense” foarte multi prieteni din online m-au intrebat cum se termina povestea asa ca “dupa o noapte fierbinte” m-am pus pe scris. Asa s-a nascut “Hai!” si pentru a preintampina orice discutii precizez ca tot ceea ce spun eu acolo este din auzite, de la un prieten sau, cel mult, din amintiri. ”

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro