Raluka – Cine sunt eu (single nou si videoclip)

Urmand directia pe care artista a abordat-o odata cu schimbarea de look, „Cine sunt eu” evidentiaza trairile si sentimentele femii puternice si asumata in dragoste, dar in acelasi timp vulnerabila.

„Cine sunt eu” a fost scrisa si compusa de Raluka impreuna cu buna ei prietena Irina Rimes, iar de productia piesei s-au ocupat Razvan Matache, Catalin Tamazlicaru si Alexandru Antonescu in cadrul Quantum Music.

„Este o piesa cu un mesaj puternic pe care nu ma mai satur sa o cant. Ii multumesc foarte mult Irinei ca a fost alaturi de mine in tot acest proces. Este piesa mea de suflet.”, a spus Raluka

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu si filmat pe malul marii, urmand o coregrafie semnata de Bogdan Boanta.

loading...
Inainte de lansarea single-ului, Raluka a dat startul unei campanii pe pagina ei oficiala de facebook prin care a provocat femeile pe care le admira sa raspunda la intrebarea ce initial pare simpla, „Cine sunt eu?”. Teo Trandafir, Ana Maria Branza, Adela Popescu sau Dana Iosu au acceptat incantatea provocarea Ralukai.

Raluka a cucerit topurile muzicale romanesti de la prima colaborare muzicala alaturi de DJ Sava. Hit-uri precum I Like The Trumpet, Aroma sau Aer au ramas si acum in mintea publicului. Cantareata are o voce puternica si un timbru usor de recunoscut. Este partener la Quantum Music, cel mai nou label-boutique din Romania, care descopera si aduce laolalta talente de pretutindeni, carora le pune la dispozitie o echipa valoroasa, cu experienta, care ii sustine pe tot parcursul lor muzical.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro