Randi feat. Mario Morreti – Daca pun mana pe tine (single nou si videoclip)

Randi vine cu o piesa diferita fata de cele cu care si-a obisnuit publicul pana acum: Daca pun mana pe tine, feat. Mario Morreti.

Dupa cum spune chiar el, este prima piesa compusa de artist care te face sa vrei sa iesi din casa si sa te plimbi prin oras la volanul masinii sau sa hoinaresti pe strazi cu prietenii. Subiectul piesei este simplu: fata care joaca rolul inaccesibilei, desi este clar ca exista atractie. Ea fuge, dar nu se grabeste, pentru ca vrea sa fie prinsa.

Daca pun mana pe tine este o piesa pe care Randi a compus-o intr-o inspiratie de moment, in cateva ore, inregistrand-o apoi in studio alaturi de Mario, prietenul si colegul sau. Cei doi artisti au vrut sa dea piesei tonul relaxat pe care l-au avut si ei cand au lucrat in studio.
loading...
Este o piesa pe care am facut-o cu prietenul meu Mario, care este si producator la Famous Production. Mario aduce acel rap relaxat, care te face sa zambesti si sa intri si mai bine in starea piesei, spune Randi.
Mario Morreti este un artist si producator muzical care s-a alaturat recent echipei Famous Production, iar pana acum a intrat in atentia publicului cu piese precum Carnaval de Rio in colaborare cu Nadir, sau Criminal (featuring Sonny Flame), piese care s-au bucurat de reactii foarte bune din partea publicului si s-au auzit in toate cluburile din tara.

Pentru videoclipul piesei, Randi si Mario au organizat o petrecere unde si-au chemat prietenii si colaboratorii si au petrecut pana dimineata. Printre invitati au fost si alti artisti precum Jo, Edward Sanda sau Lariss, iar clipul a fost regizat de TrandaFilm.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro