Ruby locuieste cu bunica ei

Ruby este topita dupa dupa bunica ei, cea care a crescut-o. Femeia s-a mutat in Bucuresti de dragul artistei si locuieste cu ea.

Ruby are o relatie speciala cu bunica ei, care a crescut-o si in curtea careia a copilarit ani buni. Odata ce a devenit cunoscuta, artista s-a mutat de la Constanta la Bucuresti ca sa-si faca o cariera in muzica. N-a stat mult departe de mamaia, caci la scurt timp a luat-o de tot la ea, la Capitala. Femeia locuieste cu artista, ii gateste si are grija sa o ajute cu tot ce are Ruby nevoie.

“Nu gatesc, gateste mamaia. Si mai si comand de mancare. Mamaia e venita in Bucuresti, aici, cu mine. Cand am venit eu, a venit si ea, am fost de nedespartit. Sta cu mine. Sta si pe la unchiul meu… cate o saptamana sta la mine, o saptamana la el… facem cu schimbul, asa. Mamaia trebuie sa se imparta intre doi nepoti, asta e”, ne-a decarat Ruby imediat ce a coborat de pe scena Media Music Awards.
loading...
Cantareata ne-a dezvaluit ca bunica e cu ochii pe ea atunci cand isi alege tinutele si ca a vazut si cateva imagini sexy cu artista si nu i-a prea placut.“Inainte de a pleca la MMA mamaia nu m-a vazut, desi i-ar fi placut sa ma vada pentru ca verdele e culoarea ei preferata. La fel si galben. Si sigur s-ar fi bucurat din tot sufletul. Ar fi zis: “Mama, asa era meu cand eram tanara”. Mamaia a vazut poze din sedinte foto cu mine, mai sexy, sa stii. N-a fost foarte multumita, dar ce sa mai zica… dar asta s-a intamplat de mult. Eu nu prea fac poze din nefericire, spre rusinea mea postez foarte rar si pe conturile de socializare, pentru ca eu rar sunt imbracata asa de dragut si de elegant. In rest… daca m-ati fi vazut mai devreme la probe, ati fi zis ca sunt un baietel de pe aici, de curata mesele sau ceva”, a adaugat indragita artista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro