Sam Smith pregateste lansarea celui de-al doilea album

am Smith a anuntat data lansarii celui de-al doilea album al sau, „The Thrill of It All”, material discografic ce va aparea pe 3 Noiembrie 2017. Albumul este disponibil pentru precomanda, aici. Fanii care si-au comandat deja albumul „The Thrill of It All”, vor primi instant noul single al artistului, „Pray”.

„Too Good At Goodbyes”, primul single extras de pe album, a cunoscut succesul mondial si a ajuns pe primul loc in topul global Spotify, in topurile iTunes din Marea Britanie si Statele Unite si a debutat ca #1 in topurile din Marea Britanie, devenind cel de-al saselea single Sam Smith ce a ocupat prima pozitie in UK.

„The Thrill of It All” il gaseste din nou pe Sam in ipostaza de a lucra cu prietenul si colaboratorul sau, Jimmy Napes, dar si cu Timbaland, Malay, Jason „Poo Bear” Boyd si Stargate. De asemenea, Sam Smith a mai colaborat si cu artista YEBBA, pentru No Peace, o piesa emotionanta si surprinzatoare.
loading...
Sam si-a bucurat fanii in aceasta luna cu o serie de show-uri speciale in Londra, New York, Los Angeles si Berlin, unde a interpretat in avanpremiera piese de pe album. De asemenea, Sam va fi invitat in cadrul show-ului Saturday Night Live, de pe 7 Octombrie, iar in luna noiembrie, Sam va fi protagonistul unei editii speciale, marca BBC Studios, unde va interpreta o serie de piese pe care nu le-a mai prezentat niciodata in fata camerelor.

Au trecut aproape trei ani de cand albumul de debut al lui Sam Smith a fost lansat. Intre timp, Sam a devenit un fenomen mondial, cu vanzari de peste 12 milioane de unitati si o suita impresionanta de distinctii si premii, incluzand un Academy Award, un Golden Globe, trei Brit Awards si patru Grammy-uri.

Tracklist:

Too Good At Goodbyes

Say It First

One Last Song

Midnight Train

Burning

Him

Baby, You Make Me Crazy

No Peace (feat. YEBBA)

Palace

Pray

Special Edition

Nothing Left For You

The Thrill Of It All

Scars

One Day At A Time

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro