Stefan Banica Jr implineste, astazi, varsta de 50 de ani

Stefan Banica Jr. aniverseaza varsta de 50 de ani, miercuri, 18 octombrie. Artist desavarsit, Stefan Banica si-a inceput ziua, cum altfel, daca nu prin cantec!

Prezent la un matinal de la radio, Stefan Banica Jr. a cantat piesele dragi sufletului sau si a vorbit despre cum se simte la implinirea celor 50 de ani.

„Am de gand sa ma simt bine. Cam asta e treaba. Dupa niste ani de zile mi-am dat seama ca daca nu te simti bine si treci asa prin viata ca gasca prin apa, e cam nasol. Sa ma bucur de viata, asta as vrea sa fac”, a spus Stefan Banica despre planurile lui de viitor.

Stefan Banica Jr are o cariera artistica in spate de peste 30 de ani, fiind unul din cei mai indragiti artisti din Romania. Cantaret, actor, compozitor, Stefan Banica Jr a reusit sa stranga anual sali intregi de oameni, la spectacolele sale.

loading...
In plan personal, artistul a avut parte de mai multe controverse, pri casniciilor cu femei cunoscute, precum Mihaela Radulescu sau Andreea Marin. De curand, Stefan Banica Jr si Lavinia Pirva s-au casatorit in mare secret, dupa sase ani de relatie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro