Alexandra Stan si-a facut debutul in cinematografia din Japonia

Pe 20 septembrie Alexandra Stan s-a mutat in Los Angeles, cu gandul sa lucreze in noi studiouri muzicale, dar si sa intre in lumea cinematografiei.

Zilele trecute, Alexandra a pasit pe covorul rosu, culmea, nu in America, ci la Tokyo International Film Festival (TIFF), Japonia, in calitate de cantareata a piesei „Favorite Game”, soundtrack-ul principal al filmului „Miko Girl”.

Mai mult, imediat dupa premiera filmului in cadrul festivalului, Alexandra Stan a filmat si videoclipul piesei, care va avea cadre cu personajele principale ale peliculei, dar si momente cu artista romanca.

„Simt ca am facut un prim pas in cinematografie prin muzica. Sunt fascinata de lumea asta, e un alt mod de a-ti transmite ideile, creativitatea si, in cazul meu, de a face ceva nou, inedit. Am o echipa minunata in Tokyo, de asta Japonia a devenit pentru mine „casa” din Asia”, spune Alexandra Stan.

loading...
Filmul „Miko Girl” pune in scena povestea unei fete pe nume Shiwasu, fiica unui preot sintoist, care are grija de un baietel in varsta de 5 ani, Kenta. Actiunea se desfasoara in jurul tinerei, care se transforma in femeie.

Piesa „Favorite Game” a fost compusa si produsa de Cristian Stefanescu de la Electric Brother, versurile sunt scrise de Austin Jesse Mitchell, de mix si master s-a ocupat Dan Griober, partea de pian ii apartine lui Raul Kusak, iar vocea Alexandrei.

In perioada urmatoare, artista ajunge in Turcia pentru a sustine un concert, iar apoi se intoarce in Los Angeles sa continue sesiunile de studio.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro