Alina Eremia a lansat primul sau album, 360!

Alina Eremia, artista ale carei hit-uri au fost de fiecare data in topurile muzicale din Romania, a lansat primul material discografic din cariera.

360 este primul album caleidoscop din Romania si a fost lansat in cadrul unui eveniment la Fratelli Lounge, care i-a adunat pe apropiatii artistei, oameni din industria muzicala si fanii care o sustin neconditionat. Persoane publice, artisti precum Liviu Teodorescu, Irina Rimes, AMI, Sore, Christina ICH, Alex Parker, Ana Baniciu, Andi Banica si bineinteles fratele ei, Mircea Eremia au fost alaturi de Alina.

Albumul contine piesele: „Poarta-ma”, „De ce ne indragostim”, „A fost o nebunie”, „Out of my Mind”, „Vorbe pe dos”, „Imbracati sau goi”, „Nanana”, „Don’t Shut me Down”, „Dulce amar”, „Imi dai curaj”, „Asa a fost sa fie”, „Cand luminile se sting”, „In doi”, „Cineva”, „Cum se face”.

„A fost o seara de neuitat, o seara pe care imi doresc sa o pastrez vie pentru ca este unul din acele momente care iti dau elan sa impingi limitele si mai mult. Am trait senzatii atat de frumoase pe scena, in fata multor oameni care au venit sa ma asculte live, iar momentul cand am semnat primul meu album 360, a fost memorabil.”, a spus Alina.

loading...
Albumul se gaseste in format fizic aici si in format digital aici.

In cadrul unui concert live sustinut de Alina si band-ul ei, hit-urile care au stat in topurile muzicale precum „Poarta-ma”, „De ce ne indragostim”, „Cum se face” sau „Cand luminile se sting” s-au auzit impreuna cu „Asa a fost sa fie”, „In doi” sau „Cineva”, viitoarele single-uri pe care Alina le-a cantat in premiera.

In plus, Alina a avut doi invitati pe scena, artisti cu care aceasta a colaborat, Cornel Ilie (Imbracati sau goi) si Grasu XXL (Imi dai curaj).

Single-ul „Imi dai curaj” in colaborare cu Grasu XXL a fost lansat in urma cu doar o saptamana si a strans deja peste 1,8 milioane de vizualizari. Videoclipul piesei este realizat intr-un cadru minimalist ce pune in evidenta putera cuvintelor, pentru care au fost necesare 16 ore de filmare in Bulgaria.

Alina Eremia a stralucit pe scena, atat la propriu cat si la figurat. Artista a ales o tinuta facuta in intregime dintr-un material holografic care a creat un efect spectaculos pe scena.

Anul acesta, Alina si-a facut debutul international, in urma colaborarii cu Novaspace, un producator american, pentru single-ul „Out of my mind”. Videoclipul a fost filmat in Miami, piesa fiind deja difuzata pe radiourile din Australia.

Alina Eremia nu are doar o voce si un timbru special, ci este totodata si compozitoare aducandu-si aportul de creatie in propriile piese. Multe dintre piesele noi de pe album sunt compuse integral de ea.

Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si cu toate piesele pe radio, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat. Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul „Pariu cu Viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro