Andra, clipe de panica!

S-au scurs momente teribile in familia Andrei. Sotul artistei a fost implicat intr-un incident neplacut in timp ce era cu fiica lor de doar doi anisori in brate. Catalin Maruta a povestit in cadrul unui interviu ce s-a intamplat si ce s-a intamplat dupa ce a mers la spital.

Catalin Maruta a ajuns pe mana medicilor, dupa ce a alunecat in timp ce era pe scari cu fiica sa in brate. Desi a cazut si s-a lovit puternic la spital, el nu i-a dat drumul micutei Eva, care s-a ales doar cu o mica sperietura.

In urma vizitei pe care a facut-o la o clinica medicala, doctorii i-au pus o orteza la piciorul stang, pe care va trebui sa o poarte o perioada. El si sotia sa, Andra, sunt fericiti ca fiica lor nu a patit nimic.
loading...
„Tantalau… ce sa se intample, am picat pe scari si am alunecat pe scari. (…). Problema era ca putea sa fie grav… nu, ca nu era sa mor. Eram cu fetita in brate, am cazut pe scari, dar am fost un tata erou, am tinut-o in brate, nu i-am dat drumul deloc micutei.”, a povestit prezentatorul TV in cadrul emisiunii „La Maruta”.

Catalin Maruta s-a insurat cu Andra pe 23 august 2008. Cei doi au impreuna un fiu si o fiica: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro