Bebelusa Gabrielei Cristea are… carucior de lux! Costa in jur de 1.400 de euro!

Gabriela Cristea a avut grija sa achizitioneze pentru bebelusa Victoria unul dintre cele mai sofisticate, dar si performante carucioare si nu s-a uitat deloc la pret! Important pentru ea a fost doar confortul copilului si atat!

De cand a adus-o pe lume o fetita, Gabriela Cristea ii acorda intreaga atentia micutei! Vedeta sta numai cu ea si o rasfata in permanenta, inclusiv atunci cand vine vorba despre lucrurile pe care i le cumpara!

In aceste conditii, este normal ca frumoasa prezentatoare TV sa aiba si un carucior de fite pentru fetita ei, unul al carui pret ajunge pe la 75 de milioane vechi, aproximativ 1.400 de euro!

“Caruciorul este genial, are toate componentele, dar landoul este preferatul meu! Sunt foarte fericita, caci Victoriei ii place sa doarma in el, daca o pun acolo, inchide ochisorii si sta ore intregi fara sa scoata un sunet. Eu am un living mare si cand vreau sa o culc pe fiica mea si am treaba, o pun in landou! Acum mi-am luat si kit-ul de iarna, pe care il voi atasa la carut, unul foarte modern asa, cu manusi si blanita, este chiar fita… Imi place mult de tot! Intr-adevar, poate te gandesti ca este un moft sa ii iei un carucior cu accesorii nu stiu cum, dar nu este, va spun eu, fiindca te ajuta foarte mult! De altfel, mamele chiar trebuie sa fie ajutate in perioada asta pentru ca nu este usor!”, a povestit Gabriela Cristea.
loading...
Cu sofisticatul carucior rosu, vedeta a adus-o pe fiica ei la un eveniment monden de acum cateva zile! Micuta a stat in el foarte linistita, o dovada concreta ca mamica Gabriela avea dreptate atunci cand dezvaluia ca Victoria este cumintica atunci cand se odihneste in locsorul preferat!

Gabriela si sotul ei au stat la petrecere in jur de doua ore si jumatate, iar fetita a facut o impresie buna! Inclusiv la plecare, atunci cand nu a deranjat-o deloc ca peste carucior, parintii ei au atasat o “prelata”, care sa o protejeze de ploaie si de vant.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro