Betty Stoian, despre relatia pe care o are cu logodnicul ei, Catalin!

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, traieste o poveste frumoasa de dragoste, de 3 ani, cu Catalin. Cei doi s-au mutat recent impreuna, intr-un apartament din Capitala.

Betty a fost ceruta de sotie, in urma cu cateva luni, si a acceptat fara sa stea pe ganduri. La scurt timp dupa ce a primit inelul de logodna, fiica lui Florin Salam a facut un pas important in relatie, si anume, a acceptat sa se mute cu logodnicul Catalin.

Betty ne-a povestit cum se descurca ei singuri, in casa, si cum s-a schimbat relatia lor.

“Am inceput sa gatesc, sa stii. Am facut niste paste… eu nu prea ma laud, dar cred ca am facut cele mai bune paste cu legume, cu pui. Mancam mai sanatos. Inainte nu prea faceam nimic, sincera sa fiu. Dar acum am vazut si eu pe la matusa mea, la cei din familie am vazut ca ei gatesc foarte mult si am zis ca daca m-am mutat cu Catalin trebuie sa gatesc si eu. Sincer, eu nu ma asteptam sa fim atat de bine daca ne mutam impreuna, ma asteptam sa fie groaznic, sa ne certam. Stii ca se spune ca atunci cand te muti cu o persoana , o cunosti mult mai bine.

loading...
La noi a fost opusul, ne-am inteles mult mai bine, am comunicat si mai mult, ne-am apropiat si mai tare. Treburile in casa… nu-l pun pe el sa faca curatenie sau sa duca gunoiul, dar el ma ajuta intotdeauna. El e obisnuit, stie sa faca curatenie, mancare, duce gunoiul, ca a stat singur, nu cu parintii. Dar nu mai e cazul acum. Ca de asta m-am si mutat la el, sa ne ajutam reciproc”, a declarat Betty

Recent, Catalin a fost internat la un spital din Capitala unde a suferit o interventie. Mai toata lumea credea ca e vorba despre ceva foarte grav, insa Betty ne-a asigurat ca logodnicul ei este bine si ca operatia a fost una usoara si fara probleme.

“N-a fost nimic grav, a avut o operatie pentru deviatie de sept, pur si simplu n-a mai putut sa mai respire si a zis sa mearga la un spital privat sa se opereze. A fost cea mai buna solutie. Bine, am inteles ca poti sa stai cu deviatie de sept toata viata, dar nu cred ca avea rost. E super ok. Am avut grija de el, am stat la spital cu el, i-am adus sa manance, prajituri”, ne-a mai spus Betty.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro