Bucurie uriasa in familia lui Mihai Morar!

Mihai Morar si gemenele sale, Mara si Cezara (opt ani), au castigat aseara cea de-a patra editie a celui mai sincer show al momentului, “Aici eu sunt vedeta”, prezentat la Antena 1 de Dan Bittman. Realizatorul de radio si televiziune si fiicele sale au demonstrat, astfel, pe parcursul savuroaselor probe ale emisiunii, ca se cunosc foarte bine si au castigat 7.500 de lei, bani pe care ii vor dona Alexiei, o fetita foarte buna la invatatura care are nevoie de ajutor.

Seara nu a fost una comoda pentru Giulia Anghelescu, Irinel Columbeanu si Mihai Morar, parintii celebri care au venit la “Aici eu sunt vedeta” alaturi de copiii lor. Caci cele patru fetite din platou, Antonia, Irina, Mara si Cezara au dezvaluit din secretele, tabieturile si obiceiurile ciudate ale parintilor lor.

Astfel, de la Mara si Cezara am aflat ca Mihai Morar obisnuieste sa se dea cu fixativ si un praf negru pe cap, ca are mai multe perechi de pantofi decat mama lor si ca poarta ochelari de soare si cand nu este cazul. Irina (10 ani), fiica lui Irinel Columbeanu, a spus despre tatal ei ca se scobeste in nas, ca se uita seara inainte de culcare la clipuri despre Illuminati si ca a vrut sa fie primar. De la Antonia (5 ani), fetita Giuliei Anghelescu, stim acum ca mama ei nu suporta ouale moi, ca zilnic trebuie sa spele vasele si ca merge la baie cu telefonul.

La randul lor, invitatele speciale ale editiei, Antonia si mama ei, Denisa, au povestit cum intr-o noapte artista a fugit pe geam la o petrecere. A asteptat ca parintii ei sa adoarma si a plecat, in miez de noapte, la o prietena. Se intampla in adolescenta frumoasei cantarete, in Statele Unite. Mama ei a fost chemata in zorii zilei sa-si recupereze fiica si, drept pedeapsa, i-a interzis acesteia sa mai mearga doua saptamani la prieteni.

loading...
De asemenea, provocati de prezentatorul Dan Bittman, parintii celebri din platou au fost invitati sa incerce “ruleta ruseasca cu frisca”, jocul preferat al Irinei si al lui Irinel Columbeanu. Si daca Bittman, Giulia si Morar au scapat cu bine din incercare, Irinel a facut deliciul tuturor atunci cand fata i-a fost acoperita cu frisca, momentul fiind surprins cu telefonul de chiar fiica sa, Irina. Cine sunt urmatorii parinti celebri care vor veni in platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman alaturi de copiii lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, intr-o noua editie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro