Carla’s Dreams – Frica (single nou si videoclip)

Carla’s Dreams revine cu single-ul „Frica” lansat cu videoclip oficial.

Piesa este compusa si produsa de Carla’s Dreams (muzica, text, productie) si Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Pana la sange”.

Videoclipul pentru „Frica” a fost filmat si regizat de Roman Burlaca si George Secrieru de la BR Films.

„O piesa despre o frica despre care se tace, o frica ascunsa adanc, frica aceea cu care se traieste si cu care adesea se impaca”, au declarat Carla’s Dreams.

loading...
Acum o luna, Carla’s Dreams au lansat ‘Beretta” care are deja peste 14 milioane de vizualizari.

De curand, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonati pe propriul canal de YouTube unde au 468 000 000 de milioane de vizualizari. Cu aceasta ocazie, Carla’s Dreams au decis sa lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii lor si pregatesc un live pe canalul lor de YouTube, vineri, 17 noiembrie, ora 15.

Este al doilea canal de YouTube din Romania la categoria artisti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonati.

„Nu stim cum voua, dar noua ne este complicat sa ne imaginam 1.000.000 de oameni. Chiar. Dar Va asiguram ca senzatia noastra de gratitudine este personala, de un milion de ori. A milli, a milli, a milli ,) Multumiri tuturor celor care au crezut si cred in noi! V-am cuprins! ,)”, au mai spus Carla’s Dreams.

Anul acesta, Carla’s Dreams au sustinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat de artisti.

De curand, Carla’s Dreams au castigat patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” si Summer Hit „Pana la sange”.

„Antiexemplu” si „Pana la sange” au dominat topurile radio si TV, pe locul 1 pentru multe saptamani si cu cate 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. In primul sezon, a castigat impreuna cu concurenta sa Olga Verbitchi.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro