Carla’s Dreams lanseaza “Inima” feat. Delia si “Animal de prada”

Carla’s Dreams si-a surprins fanii cu lansarea a doua piese: „Inima” cu videoclip in colaborare cu Delia si „Animal de prada”.

„Inima” este inclusa pe albumul „Antiexemplu” si a fost prezentata publicului in premiera, in aceasta varianta cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca si piesa „Animal de prada”.

„Inima” – o piesa scrisa si lansata de catre Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a indragostit Delia cu ceva timp in urma si care a capatat impreuna cu ea o noua viata, o noua forma. O adresare catre inima, un dialog sincer despre sentimente, dezamagiri si sperante. Un duel ascuns dintre rational si subconstient”, au declarat Carla’s Dreams.
„De fiecare data ne completam bine Carla’s Dreams si cu mine si nu ne putem abtine sa nu colaboram”, a spus Delia.

„Inima” este compusa de Carla’s Dreams si produsa de Costin Bodea, iar „Animal de prada”, compusa tot de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artistilor: „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Pana la sange”.

Videoclipurile pentru „Inima”, ca si cel pentru „Animal de prada” au fost regizate si filmate de Roman Burlaca si George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaboreaza de fiecare data.

loading...
De curand, Carla’s Dreams au lansat single-ul „Frica”, care are 4 milioane de vizualizari este pe locul 3 in trending.

Carla’s Dreams au lansat si „Beretta” care are deja peste 17 milioane de vizualizari.

„Formula Apei”, o alta piesa de pe albumul „Antiexemplu”, a fost lansata zilele trecute cu videoclip in regia lui Roman Burlaca.

De curand, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonati pe propriul canal de YouTube unde au 468 000 000 de milioane de vizualizari. Este al doilea canal de YouTube din Romania la categoria artisti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonati.

Anul acesta, Carla’s Dreams au sustinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat de artisti.

Carla’s Dreams au castigat anul acesta patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect”, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu” si Summer Hit „Pana la sange”.

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. In primul sezon, a castigat impreuna cu concurenta sa Olga Verbitchi.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro