Ce cochete sunt fetitele lui Pepe!

A fost mare forfota in familia lui Pepe weekendul care tocmai s-a incheiat! Artistul si sotia lui, Raluca, au fost nasi de botez si de cununie la un eveniment dublu organizat de fratele c\nt[re’ului, Miguel Pascu. Solistul si-a pregatit cu aceasta ocazie costumul elegant de la un celebru designer, iar fetele lui tinutele de gala. Nu doar nasa a fost preocupata de felul in care arata! Fetitele lui Pepe au purtat si ele rochite de printese cu care au atras toate privirile.

Pepe (37 de ani) are o familie frumoasa si a demonstrat-o inca o data zilele trecute cand a fost nas la nunta fratelui sau.

El si Raluca (26 de ani) au fost parinti spirituali pentru un baietel, dar si pentru parintii acestuia care s-au casatorit. Artistul a purtat un costum negru, clasic, la care a asortat camasa alba si papion, iar Raluca a imbracat o rochie in ton cu vestimentatia sotului. Bruneta a avut grija si de cele doua fetite ale cuplului pe care le-a imbracate in printese. Maria (5 ani) si Rosa Alexandra ( 2 ani si jumatate) au purtat rochite albe si diademe pe cap.
loading...
Pepe si Raluca au fost nu doar parintii spirituali ai mirilor. Ei sunt si nasii baietelului lui Miquel, care s-a nascut in urma cu doar cateva luni, chiar de ziua tatalui sau. Bebelusul s-a grabit sa vina pe lume cu doua saptamani mai devreme, tatal sau primid vestea in Anglia.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro