Dani Otil, recunoscator Mihaelei pentru viata pe care o are! „Ma simteam o ustensila”

Dani Otil (37 ani), carismaticul co-prezentator al emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” este o fire deschisa asa ca nu se fereste sa isi exprime sentimentele de prietenie pe care inca i le poarta Mihaelei Radulescu, cea alaturi de care a trait o poveste de dragoste controversata.

In cadrul unei emisiuni televizate, Dani a facut dezvaluiri despre relatia de amicitie pe care o are in prezent cu Mihaela si i-a multumit acesteia pentru lectiile pe care i le-a acordat indirect.

Dani Otil si Mihaela Radulescu au format unul dintre cele mai invidiate cupluri timp de 5 ani, dar in anul 2014 relatia lor a ajuns la final. In ciuda faptului ca sentimentele de iubire s-au stins, Dani vorbeste cu mult drag despre clipele traite alaturi de „diva de Monaco”. In cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Dani Otil a facut niste declaratii surprinzatoare despre viata sa „dupa Mihaela”. A afirmat ca exista viata chiar si dupa relatiile care te afecteaza emotional si a marturisit ca a trecut prin momemnte de cumpana dupa incheierea relatiei de cinci ani, a trait clipe in care s-a simtit cuprins de deznadejde si de ganduri mai putin pozitive.
loading...
„Exista viata dupa Mihaela Radulescu. Iata-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela si avem glumele noastre. De fiecare data cand vorbim ii multumesc pentru viata mea sexuala de dupa ea in urmatorii doi ani. Doi ani dupa relatia cu Mihaela… Doamne! Ma simteam o unealta, o ustensila”, a povestit Dani Otil la Antena 1. Dani nu s-a ferit sa recunoasca deschis ca nu i-a fost usor sa spuna adio femeii alaturi de care a fost cinci ani, la bine si la rau. „Am avut o data un moment critic. Am facut o depresie. Am izbucnit in plans. Am vrut sa plec spre Razvan. Atunci el locuia cu sotia lui si stateau langa mine. Cand am iesit pe terasa am auzit ca ei se certau. M-am dus la ei si le-am zis: nu vreau sa va stric circul, dar sincer, exista din toate simptomele 5% sanse sa mor”, a povestit Dani Otil.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro