Doinita Oancea a izbucnit in lacrimi, in direct!

Doinita Oancea a fost prezenta in platoul unei emisiuni tv si deodata a inceput sa planga, in timp ce povestea cum a descoperit ca era inselata. Vedeta a marturisit ca i-a luat telefonul dupa ce a adormit si a vazut toate mesajele de la ea…cealalta femeie.

“Ieri am aflat… dupa ce a adormit, i-am luat telefonul, pentru ca ii stiam parola si am vazut mesajele de la ea… Era un schimb de mesaje de la ea… I-a scris: «Hai, iubirea mea, nu mai vii?»” „E vorba de Roxana? (…). Hai sa iti spun, pentru ca esti prietena mea si trebuie sa stii. I-am vazut de mana in mall.”, a spus prezentatoarea unei emisiunii. Ei bine, gata cu suspansul. Toate replicile au fost un mic test la care i-a supus vedeta pe gazdele unei emisiuni. Ea le-a povestit ca recent i-a invatat pe elevi cum sa intre in anumite stari.

Actrita a vorbit si despre relatia pe care o are cu Augustin Viziru. “Eu am spus mereu, nu avem nimic impreuna, suntem doar prieteni. Mereu am spus asta, unii dintre oameni au vrut sa ne ia in serios, altii, nu”, a marturisit vedeta.

Vedeta a recunoscut ca se intelege foarte bine cu actorul si ca au o prietenie de lunga durata, care nu se poate destrama foarte usor.

loading...
”Am colaborat pentru un nou proiect. Eu fac bine, el face bine. Avem o prietenie de lunga durata care nu se poate destrama cu prea multa usurinta.”, a spus Doinita Oancea. Cand a fost intrebata ce cauta la un barbat, Doinita a facut o lista cu numeroase calitati pe care si le doreste de la barbatul din viata ei. ” Trebuie sa aiba o inteligenta emotionala, sa fie destept, sa aiba simtul umorului si sa ne intelegem, sa fim pe aceasi linie din punct de vedere al comunicarii.”, a mai declarat bruneta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro