E oficial! Laurette divorteaza dupa 10 luni de mariaj

Bomba in showbiz! Desi a negat sus si tare ca zvonurile despartirii sunt doar basme, iata ca Laurette a luat decizia de a divorta, in cele din urma, de afaceristul Ciprian Nistor. Mariajul lor a durat 10 luni, iar certurile au inceput imediat dupa ce el a aflat ca va sta inca 15 ani in inchisoare.

UPDATE 13:03 Laurette nu a confirmat, insa nici nu a negat faptul ca se gandeste serios sa renunte la casnicia cu Ciprian Nistor.

”Cred si eu ca e gelos cand are o iubita asa frumoasa. Poate ca da, poate ca nu divortez, oricum nu doresc sa vorbesc despre acest subiect”, a declarat Laurette.

Cununia civila intre Laurette si Ciprian Nistor a avut loc pe 21 februarie, in penitenciarul Jilava, acolo unde acesta si-a ispasit o parte din pedeapsa. In august omul de afaceri a primit din partea magistratilor o veste-soc. Acestia l-au trimis 15 ani in spatele gratiilor. I-au fost confiscate peste 2 milioane de lei si i-a fost blocat un cont bancar deschis pe numele mamei lui, in care se aflau peste 730.000 de lei. Ciprian Nistor spera sa iasa anul viitor din puscarie si isi planificase deja nunta cu Laurette. Insa, i-au fost stricate planurile. Nervos ca nu se poate bucura de libertate alaturi de mulatra, Nistor a devenit foarte agresiv. Afaceristul a avut o altercatie serioasa cu cei din conducerea penitenciarului Jilava si a fost mutat la penitenchiarul Gherla, din Cluj, tot atunci ar fi inceput si certurile tot mai dese cu Laurette.

loading...
Afaceristul a devenit tot mai gelos si a inceput sa-i interzica sotiei lui tot mai multe lucruri, fapt care a scos-o din minti pe mulatra. Fiecare vizita la penitenciarul Gherla se sfarsea cu urlete si injuraturi. Laurette n-a mai suportat si s-a hotarat sa bage divort.

„Asa este. Laurette divorteaza. Indura prea multe din cauza lui. Din august, de cand i-au dat sentinta maxima, omul parca a innebunit. A avut o altercatie cu cei de la Jilava apoi, dupa ce a fost mutat la Gherla, s-a razbunat si pe nevasta lui. Nu suporta ca el e acolo, ca mai are de de stat atatia ani la puscarie si a inceput sa-i interzica multe lucruri, sa o ameninte”, au declarat apropiatii vedetei, pentru click.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro