El Nino feat. JO – Eu Stiu (single nou si videoclip)

Dupa ce au colaborat la piesa “Pentru liniste”, El Nino si JO vin cu un nou featuring – “Eu stiu”. Piesa este compusa de El Nino, JO & Spectru.

Clipul, in regia lui San, spune in imagini povestea a doi indragostiti si reda experientele prin care au trecut pe parcursul vietii, reusind intr-un final sa se regaseasca.

“Muza pentru aceasta poveste este iubita mea, iar impreuna cu JO am scris refrenul piesei. Ma bucur ca eu si JO suntem pe aceeasi lungime de unda si uite ca lansam inca o piesa impreuna. Speram sa va placa! Acum lucrez la un album nou, material pe care urmeaza sa-l lansez in primavara urmatoare”, declara El Nino.

“Cu Nino sunt buna prietena, inainte de toate, si imi este foarte drag sa petrecem timp impreuna in studio. Inspiratia vine repede si vine bine! E a doua piesa pe care o facem impreuna si ma bucur sa-i fiu din nou alaturi. Spre deosebire de primul featuring, piesa aceasta este una de dragoste si speram sa ajunga la inimile oamenilor care ne asculta muzica”, adauga JO.

loading...
De-a lungul timpului, JO a cucerit publicul si topurile muzicale cu hituri precum „Cu un picior in Rai”, “Mesajul meu”, „Soapte”, „Nimeni nu-i perfect” (feat. George) sau “Taci inima” (feat. Shift). Vara aceasta, JO a lansat alaturi de Randi „Ma intreaba inima”, continuarea hitului „Pana vara viitoare”, iar de ziua ei, artista a facut cadou publicului piesa “Stinge-mi luna”. Cariera ei este in plina ascensiune, iar recent a castigat trei trofee Media Music Awards.

El Nino, pe numele real Alin Ghita, canta rap de la varsta de 17 ani. Artistul, originar din Craiova, s-a lansat in 2005 cu albumul de debut ”Texte de sub sud”. Urmeaza apoi albumele ”Torrent”, ”Blindat”, ”Advance”, ”Un film de Oscar”, ”Marele Alb” si ”Pe limba noastra”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro