Guess Who a sustinut concertul de lansare alaturi de 1600 de persoane

Dupa turneul „Un Anonim Celebru”, desfasurat in sase orase, vineri seara a sosit momentul ca Guess Who sa sustina concertul de lansare a noului album in Bucuresti, la Arenele Romane, alaturi de band-ul sau, invitati si, nu in ultimul rand, alaturi de 1600 de persoane.


Show-ul a fost unul atent pregatit, pe parcursul caruia cei prezenti au ascultat nu mai putin de 28 piese live, atat de pe noul album, cat si piese lansate de-a lungul timpului. In cadrul concertului, alaturi de Guess Who au urcat pe scena si Grasu XXL, Smiley, Tudor Chirila, Feli, Irina Rimes, Spike, Junky si Mitza.
In cele doua ore de concert, publicul s-a bucurat de o serie de proiectii realizate pentru fiecare piesa din playlist, dar si de un show de lumini ce a intensificat atmosfera din Arenele Romane.

„In primul rand, va multumesc tuturor celor care ati venit sa ma sustineti intr-un numar atat de mare, prietenilor care au avut placerea sa urce cu mine pe scena si oamenilor apropiati cu care am reusit sa ducem la capat cu succes tot ce a insemnat turneul „Un Anonim Celebru”. A fost multa munca, de la repetitii pana la toata organizarea in detaliu si lucruri de pus la punct pana in ultimul moment, dar am avut convingerea ca toti cei prezenti vor aprecia si asta s-a simtit de la inceput pana la Arene. Mi-am dorit sa inchei turneul cu un concert special, avand in vedere ca au trecut 8 ani de cand am lansat primul album, „Probe Audio”, iar energia primita vineri seara m-a incarcat indeajuns pentru ce va urma. Va multumesc si ne auzim in curand cu muzica noua!”, declara Guess Who despre concertul „Un Anonim Celebru”.

loading...
„Un Anonim Celebru” reprezinta cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who si este disponibil incepand din luna mai a acestui an. Materialul poate fi gasit in format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile, precum si descarcat din iTunes sau Google Play. In acelasi timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumparat din magazinele de specialitate din tara.

In luna septembrie, Guess Who a lansat videoclipul piesei „Cupidon” (feat. Irina Rimes); un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio, cu o productie complexa, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni si la care au participat mai mult de 20 de graficieni. In mai putin de 2 zile de cand a fost lansat, clipul a ajuns pe primul loc in Trending YouTube si, pana in prezent, are peste 12 milioane de vizualizari.

Foto: Alin Pandaru

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro