INNA prezinta albumul „Nirvana”

INNA revine cu un nou album care se numeste „Nirvana” si care include single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta”, dar si „Nota de plata” cu The Motans si „Tu si Eu” feat. Carla’s Dreams, dar si alte piese care vor fi comunicate in curand.

„Abia astept sa ascultati albumul „Nirvana”, sunt fericita sa vi-l prezint si sa ne bucuram impreuna de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producatori si compozitori talentati si sper sa simtiti ‘Nirvana’ din acest album”, a spus INNA.

Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Urmatorul single pe care il va lansa INNA de pe acest album se numeste chiar „Nirvana”, videoclipul acestei piese a fost filmat zilele trecute in Bucuresti. Single-ul se va lansa oficial pe 28 noiembrie pe canalul de YouTube al artistei.

Si pentru ca meriti sa fii surprins, albumul „Nirvana” va fi disponibil incepand cu 11 decembrie exclusiv in magazinele LIDL din Romania.

loading...
Anul acesta, INNA a lansat doua single-uri „Gimme Gimme” si „Ruleta”, fiecare cu peste 105 000 000 de vizualizari, respectiv 120 000 000 de vizualizari.

De asemenea, colaborarea Carla’s Dreams cu INNA pentru „Tu si Eu” a stabilit un record, acumuland 1 000 000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore. In prezent, piesa are peste 28 000 000 de vizualizari pe YouTube.

Pana acum, in cei 9 ani de cariera, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” si „INNA”, precum si EP-ul „Summer Days”.

Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri in intreaga lume „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborarile cu artisti de top din industria muzicala internationala precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat pozitia de artist de succes.

INNA a sustinut aproape 800 de concerte in intreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

Artista se implica si in partea de compozitie a pieselor pe care le interpreteaza de la „Caliente”, „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Cum ar fi”, „Nota de plata”, dar si „Me Gusta”, prima piesa compusa integral de ea.

In Romania, INNA a avut colaborari de succes cu Carla’s Dreams pentru „P.O.H.U.I”, „Tu si Eu” cu Carla’s Dreams, „Striga” cu Puya”, „Mai Stai” cu 3 Sud Est, „Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia.

De curand, INNA a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizari.

De asemenea, INNA este pe locul 72 in lume, cu peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube, devansand nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram. INNA este antrenor la Vocea Romaniei Junior de la PROTV, alaturi de Andra si Marius Moga.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro