Interviu EXCLUSIV cu ANDI BANICA: „Am scris hit-ul „Visele” de la Irina Rimes in cateva minute!”

Astazi am stat de vorba cu ANDI BANICA, pentru cine nu stie, Andi a fost creierul din spatele multor hituri care au ajuns rapid topurile de muzica. Piese precum ”Visele” a Irinei Rimes, „Iubirea Mea” a Antoniei ori „Stai langa mine” intepretata de Vunk si Irina Rimes, au fost compuse de el iar mai jos am pregatit pentru voi un super-interviu din care aflam mult mai multe lucruri! Enjoy!

Povesteste-ne despre cum ai inceput sa canti si ce te-a determinat sa incepi o cariera aici in Romania.
ANDI BANICA: Am inceput sa cant de pe la vreo 3 ani! Aveam un xilofon pentru copii si reproduceam toate cantecele de la gradinita! Apoi am primit o muzicuta cu care am reusit sa stresez toata casa pentru ca nu stiam sa cant decat „Oh Suzanna”! :)) Mai tarziu am dat la schimb o pereche de ghete sport pentru o chitara si…de aici lucrurile s-au schimbat.
Am inceput sa compun de pe la 15 ani si nu m-am mai oprit de atunci!
De cantat am cantat mereu dar sansele reale n-au aparut pana pe la 30 de ani! Am ales sa cant in Romania pentru ca aici m-am nascut, aici am trait si nu m-as rupe niciodata de Romania!

Cum a luat nastere mega-hitul „Visele” de la Irina Rimes, si cum ti-ai dat seama ca, Irina are un potential mare? Mai lucrati si la alte proiecte impreuna? Urmeaza un feat. cu ea?
ANDI BANICA: Cantecul „visele” a aparut chiar de la inceputurile Quantum! L-am scris in cateva minute! Am insistat sa nu fie modificat pentru ca managerul de proiect de la vremea respectiva considera ca refrenul este slab! Bine ca nu l-am ascultat! :)) In Irina am crezut de cand am vazut-o si ascultat-o pentru prima data! Emana o energie si o incredere incredibila! M-a fascinat timbrul ei! Avea si are o ambitie nefireasca si este un artist complet!
Deja fiecare isi face separat proiectele dar nu ne sfiim sa ne cerem parerea cand este cazul!
Nu cred ca vom canta vreodata impreuna! Nu cred ca vocile noastre se potrivesc, dar…cine stie!?

Ce parere ai despre un album semnat Andi Banica?
ANDI BANICA: Bineinteles ca imi doresc un album! Deja stiu cum va arata si despre ce voi scrie! Arde mocnit dar nu va dura mult pana va face primii pasi!

loading...
Spune-ne ceva ce nu stim despre tine 🙂
ANDI BANICA: Despre mine? Ceva ce nu stie nimeni? Aoleeeu, n-as vrea sa raspund la intrebarea asta dar fie: plang la filme!

Ce planuri de viitor ai?
ANDI BANICA: Pentru viitor, lucrurile sunt destul de clare: voi face muzica! Doar muzica! Este tot ce mi-a ramas!

Ce mesaj ai pentru cititorii YabbMusic.ro?
ANDI BANICA: Bucurati-va pentru lucrurile marunte din viata voastra si iubiti! Cat mai mult! Va sarut pe suflete!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro