Iuliana Beregoi – Dincolo de zgarie nori (single nou si videoclip)

Dupa ce si-a obisnuit fanii cu hituri vesele si ritmate ca Vina mea sau Fac ce simt, piese care au acumulat peste 30 de milioane de vizualizari pe Youtube, artista a schimbat registrul muzical. Dincolo de zgarie nori spune povestea adolescentului caruia i se impotriveste destinul, dar care lupta si reuseste sa-si implineasca visul.

Reactiile sincere ale fanilor nu au intarziat sa apara, dupa ce noul clip a acumulat aproape jumatate de milion de vizualizari in 24 de ore. Printre miile de comentarii de la Youtube dar si de pe conturile social-media, acestia spun ca au plans cand au ascultat piesa si chiar i-au trimis Iulianei poze si filmulete cu lacrimile lor.

Dincolo de zgarie nori a fost compusa de Theea Miculescu si Catalin Dascalu, cei care au semnat si celelalte hituri ale Iulianei si a fost lansata de Mixton Music, casa de discuri care se ocupa de managementul artistei.
loading...
Iuliana Beregoi este vloggerita si cantareata, ajungand in doar un an de zile sa aiba peste 600 mii de fani pe conturile de socializare si sa dea concerte cu bilete sold out in toata tara.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro