JUNO feat. Feli – Averile (single nou si videoclip)

JUNO, cel mai nou proiect HaHaHa Production, lanseaza astazi primul sau single – “Averile”, o colaborare cu Feli. Piesa este un mix inedit de rap si folclor romanesc, compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production.

“In drumul spre visul nostru, fie ca ajungem sau nu sa-l implinim, trebuie sa ramanem aproape de familie si oamenii care conteaza pentru noi. Eu am trait experienta averilor materiale pierdute si am avut sansa sa traiesc experienta familiei unite. Piesa asta este mesajul meu pentru toti cei care alearga spre visul lor si risca sa-si uite radacinile,” spune Juno.

“JUNO este unul dintre artistii cu care mi-am dorit sa lucrez inca de cand a venit in familia HaHaHa Production. Este un artist cu mesaj si suflet si, cred eu, este unul dintre artistii care merita sa fie ascultati cu atentie. M-a inspirat povestea pe care a scris-o si cu bucurie am insistat sa fac parte din primul lui single. “Averile” are un mesaj de ascultat si de bagat la cap. Muzica poarta si ofera lectii de viata. JUNO, desi este la inceput de drum, are povesti reale. Ii doresc tot ce ii mai bun pentru ca MERITA!”, transmite Feli.
loading...
Varsator veritabil, JUNO este un tip ambitios, perseverent, creativ si care iubeste libertatea. Pasionat de mic de dans si de muzica rap, a plecat din Constanta si a pornit sa-si indeplineasca visul. Acum isi pune lectiile de viata si experientele in rime albe. In 2016 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care lucreaza pentru proiectul JUNO.

Anul acesta a colaborat cu Smiley pentru piesa „RaRa”, featuring despre care a spus ca inseamna visul implinit “al unui pusti de 12 ani care dansa breakdance pe muzica trupei Simplu.”

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din Romania. In luna noiembrie, artista a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, in cadrul unui eveniment impresionant si foarte emotionant, alaturi de peste 150 de invitati la Teatrul Metropolis si 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei, contine sapte piese noi, dar si piese cunoscute deja publicului, printre care, “Cine te crezi?”, “Creioane colorate”, “Timpul”, “Va urma” sau “Acasa”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro