Liviu Varciu se pregateste pentru „Botezul anului 2018”!

Liviu Varciu isi va boteza fetita in mai 2018, iar la petrecerea se anunta a fi una grandioasa.

La sfarsitul lunii septembrie, Liviu Varciu a devenit tatic pentru a doua oara, tot de fetita.

Iubita lui Anda Calin i-a daruit o minune de copil, iar de atunci simpaticul artist nu-mi mai incape in piele de fericire. Liviu este topit dupa micuta Anastasia Maria si nu rateaza nicio ocazie sa se pozeze cu ea. Chiar daca Anastasia nu a implinit inca o luna, Varciu a pus deja la punct toate detaliile botezului. Marele eveniment va avea loc la anul, in luna mai, si se anunta a fi o petrecere grandioasa.

Nasii de botez ai micutei sunt niste prieteni de familie, fara sa aiba insa legatura cu showbiz-ul. Masa si dansul vor avea loc la un restaurant celebru din zona Otopeni, iar Varciu se asteapta ca peste 400 de invitati sa-i fie alaturi la marele eveniment. The Humans, Taraful Cleante, Jean de la Craiova sau Adi Minune sunt doar cateva nume de formatii si artisti ce vor canta la botezul fetitei lui Varciu.

loading...
2017 a fost un an foarte bun pentru Varciu. Simpaticul artist a reusit sa-si termine vila din Baneasa si a devenit tatic pentru a doua oara. Prezentatorul TV mai are o fiica in varsta de 15 ani, dintr-o relatie anterioara, Carmina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro