Nicoleta Luciu, primele declaratii despre motivul retragerii din emisiunea

Fanii au fost extrem de dezamagiti dupa ce au aflat ca Nicoleta si Iuliana Luciu s-au retras de la reality-show-ul extrem. Si asta pentru ca nu a fost date explicatii clare, iar ei s-au ingrijorat, crezand ca ceva rau li s-a intamplat celor doua surori sexy.

Sotia lui Zsolt Csergo a facut marturisiri in exclusivitate despre lucrurile care au impiedicat-o sa paraseasca tara impreuna cu Iuliana Luciu si alte vedete care au ajuns deja in Asia.

In cadrul interviului, Nicoleta Luciu a marturisit ca a cantarit extrem de bine decizia sa si a realizat ca cei patru copii ai sai nu pot sa stea atat de mult timp fara ea. Vedeta a mai spus ca Zsolt Junior, care are acum noua ani, iar tripletii: Kim, Karoly si Kevin, sase, au foarte multe activitati extrascolare si ea trebuie sa se ocupe de toate. In plus, nu a dorit sa piarda atatea clipe din viata celor mici.

Intrebata ce motiv a avut sora sa mai mica sa nu accepte provocarea „Asia Express”, sotia lui Zsolt Csergo a spus Iuliana Luciu nu a dorit sa plece peste hotare fara ea.

loading...
„Mi-am dat seama ca nu pot sa imi las copiii atat de mult timp singuri. Ei au crescut acum, au foarte multe activitati extrascolare si trebuie sa le fiu alaturi. Sora mea nu a mai vrut sa mearga, pentru ca nu m-am dus eu”, a declarat Nicoleta Luciu

Frumoasa vedeta si Zsolt Csergo au facut o nunta fastuoasa pe 21 aprilie 2012, la sapte ani de la primul sarut. Fiul cel mare, Zsolt Junior, a venit pe lume in 2008. Tripletii s-au nascut pe 1 octombrie 2011. Prima care a venit pe lume a fost micuta Kim, care a cantarit 2,250 kg, i-a urmat fratele ei, Karoly, care a avut la nastere 2,200 kg si apoi Kevin, care a cantarit 2.100 kg.

„Asia Express” este un reality-show ce duce aventura la un alt nivel. Sapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia si Thailanda. Fara scenarii, fara niciun ajutor din partea echipei de productie, cei 14 trebuie sa se descurce singuri ca sa ajunga la destinatia finala. Astfel, ei vor isi vor folosi cu multa atentie abilitatile lor ca sa isi gaseasca transport, cazare si mancare, avand la dispozitie un singur dolar pe zi. „Asia Express” va incepe la Antena 1 in primavara anului 2018.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro