Vanotek lanseaza primul album „No Sleep”

Vanotek, producator si DJ, lanseaza primul album „No Sleep” care include cele mai cunoscute piese precum „Tell Me Who” feat. Eneli, „In dormitor” si „My Mind” feat. Minelli, „Take the Highway”, „I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code, „My Heart is Gone” feat. Yanka.

DJ-ul a urcat pe scena unor evenimente importante precum Untold sau Neversea si opening act pentru Carla’s Dreams la cele doua show-uri de la Arenele Romane.

Piesa „Tell Me Who” a lui Vanotek cu Eneli a fost licentiata la Ultra Music, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentreaza pe muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5 Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Ultra Music este afiliat Ultra International Music Publishing care reprezinta compozitori si producatori care colaboreaza cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers si altii.

loading...
Piesa „I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selectia Nationala Eurovision, fiind sustinuti de multi artisti din Romania.
VANOTEK (pe numele sau Ion Chirinciuc) este un tanar producator si DJ roman, cunoscut publicului din Romania datorita pieselor care au cucerit radiourile, dar si colaborarilor si artistilor cu care a lucrat pana acum.

Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat liceul de arta Octav Bancila din Iasi, apoi s-a mutat in Bucuresti si a inceput sa compuna pentru diversi artisti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.
Albumul „No Sleep” se va lansa pe 22 noiembrie pe platformele digitale printr-un eveniment de lansare la care sunt asteptati artisti Global Records, dar si alti artisti din industrie care ii apreciaza muzica lui Vanotek.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro