Adriana Bahmuteanu, in culmea fericirii!

Adriana Bahmuteanu traieste cele mai frumoase momente din ultimii doi ani, intrucat a reusit sa castige un proces impotriva sotului ei.

Dupa ani de zile in care s-au luptat prin instanta, Adriana Bahmuteanu a reusit sa-l convinga pe judecator ca cei doi baieti ai ei trebuie sa invete la o scoala de stat si nu una privata, asa cum si-ar fi dorit Silviu Prigoana.

Anuntul a fost facut pe contul personal de socializare, in urma cu putin timp.

”Am castigat!!! Definitiv si irevocabil!!! In sfarsit, dragii mei, dupa aproape doi ani de procese, instanta a decis ca ambii mei copii sa studieze la scoala de stat, Scoala Gimnaziala 150 din Bucuresti, institutie de top aflata in primele zece scoli din tara, cu rezultate remarcabile la olimpiade si concursuri scolare si nu la o scoala privata, asa cum si-ar fi dorit fostul meu sot, care insa nu a demonstrat instantelor prin care ne-a tot tarait, atat pe mine cat si pe copii si ca este dispus sa si plateasca!!!

loading...
Mai mult, a sustinut in permanenta in fata judecatorilor ca nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentara de tot rasul, de vreo 800 de lei pe luna ambilor) dar a pretins ca scoala respectiva ii poate primi pe…gratis!!! Cu un fel de bursa daca au doar note mari….pe bune??? Phii….cine sa creada asa ceva???? Ii multumesc pentru sustinere si profesionalism doamnei Ionela Vasile, avocat DE TOP din Baroul Bucuresti, care ne-a sustinut cauza cu tot sufletul, in interesul si de dragul copiilor pe care stiu ca ii iubeste!!! Ionela, sunt convinsa ca vor deveni studenti eminenti si adulti de succes, cu ajutorul tau si al cadrelor didactice carora le multumesc pentru suport!!! Ura!!! Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro