Am aflat cat a scos din portofel Anamaria Prodan la nunta de la “Gospodar fara pereche”

Anamaria Prodan a fost in fruntea listei de invitati la nunta anului de la “Gospodar fara pereche” si, generoasa cum o stim, a cotizat consistent. S-a aflat in exclusivitate cati bani a scos vedeta din conturi pentru ziua in care Marcela si Marin si-au unit destinele. E clar ca a meritat, pentru ca mirii si invitatii lor au petrecut ca-n povesti.

Spre surprinderea multora, frumoasa prezentatoare de la “Gospodar fara pereche” nu a pus nimic in plic pentru Marcela si Marin Cazan. Cu toate astea, vedeta a suportat o parte dintre cheltuielile care au facut ca nunta celor doi concurenti de la “Gospodar fara pereche” sa fie una de basm.

Persoane apropiate din anturajul Anamariei Prodan au dezvaluit ca ea a platit show-ul de artificii, care a costat 10.000 de euro, dar si muzica – pentru care a scos din conturi alti 5.000 de euro.

rezentatoarea TV a stralucit intr-o rochie eleganta, lunga, pe care erau aplicate mii de paiete rosii. Tinuta ei a avut si un decolteu generos, care a atras privirile celor prezenti la concurenta cu prestatia mirilor.

loading...
Marcela si Marin Cazan au fost tare emotionati in ziua nuntii lor. In cadrul unui interviu, mirele de la “Gospodar fara pereche” a spus ce asteptari are de la mariajul pe care l-a inceput alaturi de femeia iubita.

“Da, m-am gandit ca e ziua mea, voi fi mire, nu am mai fost niciodata. Am vazut la altii. Imi doresc sa ne putem intelege, sa ascultam unul de altul, sa fie bine”, a declarat Marin Cazan, unul dintre fostii concurenti de la “Gospodar fara pereche”.

Marin Cazan, un gospodar cu 150 de oi si sase hectare de pamant
Julieta, rivala Marcelei, le-a fost domnisoara de onoare la nunta. Desi nu si-a intalnit sufletul pereche, fosta participanta de “Gospodar fara pereche” e fericita ca si-a castigat un frate si o sora.

“Daca nu vorbim zilnic, vorbim o data la doua-trei zile. Daca nu sun eu, suna ei. (…). Eu am castigat inca o sora si un frate pe langa ce am”, a spus Julieta, fosta concurenta de la “Gospodar fara pereche”.

Marin Cazan este din Balsa, judetul Hunedoara. El este un gospodar autentic, simplu, care traieste din ceea ce produce in ferma sa. Sotul Marcelei are 150 de oi, sase hectare de pamant pe care le munceste chiar el. Acum, dupa ce s-a casatorit, fostul concurent de la „Gospodar fara pereche” are ajutoare de nadejde: sotia lui, Marcela, dar si cei doi copii ai acesteia. Cand a venit la emisiunea prezentata de Anamaria Prodan, Marinel Cazan a spus despre el ca e un barbat descurcaret, timid, pasnic si ca nu se lasa influentat de parerile celorlalti despre el.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro